B A B Y B I K E

Crash Impact Protection
"Side Impact Protection" (SIP) betekent bescherming van het hoofdje van opzij. Dat is belangrijk bij botsingen en valpartijen. Jarenlang werden auto- en fietsstoeltjes door consumentenorganisaties veilig verklaard zonder dat met dit risico rekening werd gehouden.
De Side Impact Protection is gemaakt van zacht, schok-absorberend materiaal, en het is gemakkelijk in hoogte verstelbaar, zodat baby's en peuters tot 3 jaar op de fiets op deze unieke manier extra beschermd kunnen worden bij valpartijen.

Het Babybike fietsfauteuiltje is daarmee 's werelds enige fietsstoeltje met 'side impact protection' !!!

Ook de draagbeugel zal extra bescherming zal bieden bij een crash met valpartij, omdat het de eerste klap opvangt. Dit zal het meest effectief zijn als de gordeltjes strak zijn, en naarmate de afstand tussen het hoofdje en de draagbeugel groter is. Dus hoe kleiner het kindje, hoe effectiever de werking van deze 'kooiconstructie' naar verwachting zal zijn. In dit verband is het vermeldenswaardig dat de nieuwe Primo Viaggio SIP stoeltjes een hogere draagbeugel hebben dan gewone autostoeltjes!

Vanaf april 2006 is deze nieuwe generatie autostoeltjes van Peg Perego (met verhoogde draagbeugel, SIP en koppelblok) bij ons verkrijgbaar als onderdeel van de Babybike set!

Babybike: het enige fietsstoeltje ter wereld met Crash Impact Protection!terug naar productoverzicht

productoverzicht en prijzen referenties slapend rijk actie... Zien, voelen, bestellen, thuisbezorgen en garantie

Bedrijfsinformatie     Kantooradres      Tel: 035 6951908    e-mail home